Nieuws en Media

Mike gaat karperen

25 augustus 2021

Mike de Graaff heeft ons laatste tijd niks van zich laten horen. Mike was eventjes weg van het zoute; eventjes geen gezeebaars meer. Mike was 'eventjes' een paar nachtjes karperen; en hoe! Een paar hele mooie Haagse karpers, met als kers op de taart een nieuw pr voor Mike! 21.3 kg, gewoon in Nederland; gewoon in eigen stad! – I Love Nederland!

Van harte gefeliciteerd jongen! We zijn allemaal trots op je! Pak er nog een paar hard! ps: We hopen echter wel dat je snel weer wat dikke zeebaarzen vangt, de rest krijgt het niet voor elkaar. We rekenen op je!

WhatsApp Image 2021-08-25 at 16.58.22.jpeg
IMG-20200823-WA0020.jpg

Heerlijk karpervissen

3 September, 2020

Geïnspireerd door de samenwerking met PowerBoilie en de fijne reacties van de klanten die deze producten gebruiken, heeft Alex, van Esox Talking, ook weer zijn karperhengels uit de kast getrokken! En ja hoor, het was meteen raak! Deze mooie karper, gevangen met de Jacks-35 van PowerBoilie, was 44lb!

Internationaal bewezen

1 Augustus, 2020

Vandaag heeft onze favoriete Belgische klant twee prachtige meerval gevangen met onze Jacks-35! Proficiat, Cristian! Je hebt de korting op je volgende emmertjes dubbel en dwars verdiend! Bedankt voor het delen, Cristian!

Cristian foto meerval klaar.png