Gidsen - Instructie - Advies

Doe een expeditie met ons mee en laat je gidsen over wateren geschikt voor het vangen van de vis naar jouw keuze; van karper tot snoek. Kom een lange sessie van 8 uur met ons mee doen of kies voor een kortere sessie van 4 uur. Laten we er een prachtige, en ook leerzame dag van maken! Bij Esox Talking werken we alleen met ervaren mannen die hun wateren als geen ander kennen en de vis weet te vinden in welk seizoen dan ook. En dat mag voor u als klant natuurlijk een grote geruststelling zijn. Vangstgarantie kan er uiteraard nooit worden gegeven, maar wij zullen altijd hun uiterste best doen om tot resultaten te komen en u gaat hoe dan ook wijzer naar huis!

fishing-rod-474095_1920.jpg

Korte sessie

Vanaf €199,95

In de korte sessies is het het leukst om ons op aantallen te richten. Wie houdt er niet van een paar uur vol met actie? Een korte sessie is bij uitstek geschikt voor de beginnende / ietwat gevorderde (vlieg)visser. Kies tussen een ochtend- of avondsessie en neem contact met ons op voor een op maat gemaakte ervaring. Leer alles wat je kan van de expert!

Lange sessie

Vanaf €349,95

Bij het boeken van een lange sessie is er keuze of u voor aantallen wilt gaan of voor formaat. Zelfs voor de doorgewinterde expert is er nog genoeg eer te behalen, met karpers tot over de 35 pond en snoeken tot over de meter...  Misschien vangt u bij ons wel uw pr op de vlieghengel ;) Wilt u dat wij de lunch verzorgen? Laat het even weten.

fishermen-1432816_1920.jpg
Preparing the Bait

Visles / advies

€59,95

Heeft u nooit een hengel in de hand gehad of was dat zo lang geleden dat u er helemaal niks meer van weet? Bij ons kunt u het ABC van het sportvissen leren en de beginselen onder de knieën krijgen. Ook kunt u verdiepende lessen aanvragen, waar u gedetailleerd uitleg krijgt over de discipline naar keuze (zoals karpervissen, snoekvissen, zeebaars). Ook kunnen we dieper ingaan op verschillende methodes zoals dobbervissen of vliegvissen.

colman-byrne-v8sar5O0rOw-unsplash.jpg

24u sessie

Vanaf €649,50

In de 24 uurs sessie gaan we echt de diepte in. Wil je op jacht naar karper en/of meerval en ben je geïnteresseerd in het gedrag van deze vissen? Ga dan samen met onze gids voor een 24 uurs sessie. Onze gids heeft genoeg te delen uit zijn uitgebreide kennis en ervaring over het gedrag, de routines, en de invloeden van en op de vis.

Neem vooral contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Dan kunnen wij het e.e.a. op maat voor bereiden wat betreft rustplek en andere voorzieningen.

Instructie werpen vlieghengel

€64,95

Ben je nieuw in de wereld van het vliegvissen? We helpen je graag verder! De verscheidene werptechnieken zullen in deze cursus behandeld worden. Van uw eerste stappen tot gevorderde technieken zoals rolstoel en dubbelstip. Volg deze cursus en je hebt het allemaal zo onder de knie!

Image by Glen Rushton